Våra aktiviteter

Lunch-simma med Tränare

Tisdagar 11.30-12.30 med start i april kan du med en utbildad tränare och inspiratör på kanten utveckla tekniken och lära dig att simma bättre, effektivare och snabbare. Vi simmar 45 min och varje deltagare får med sig lättare lunch. Åtta tillfällen i bassäng som toppas med 3 tillfällen i öppet vatten. Pris: 1800 kronor. Läs mer HÄR.

Vattenträning

Fredag

12:00 -12:20, 12:30 - 12:50

Max antal deltagare är 20 personer.

Det går jättebra att boka sin plats via vår hemsida här.

Vattenträning ingår i entréavgiften

Morgonbad Fisken

Vardagar klockan 5:00-7:00 simmar morgonbadare föreningen Fisken på Mörbybadet.

Föreningens medlemmar turas om att vara värdar en till två veckor per år.

Medlemsavgift 100 kronor år betalas till morgonbadarklubben, plus årskort alla tider till Mörbybadet 2400 kronor. För information om medlemskap kontakta morgon badets värdar eller föreningens ordförande Claes Hegardt 0701-84 47 12 eller e-post claes.hegardt@tele2.se.

Crawlkurser

Vi har crawlkurser för vuxna och barn från 16 år, från nybörjare till träningsgrupper. Läs mer HÄR.

Simskola

Vi erbjuder simskola för barn och vuxna från nybörjare och vidare. Läs mer HÄR.

E-post: Madelene.lindgren@befair.se

Danderyds sim

Danderyds sim är en av Danderyds största idrottsföreningar. Föreningen har träning och simskolor både på Mörbybadet och Vasabadet. Läs mer HÄR.

Musikafton

Måndag och onsdag 18:30-21:30 kan du simma till musik och levande ljus.

Under musikafton så har vi 16 års åldersgräns.

Badkalas

Boka badkalas hos oss! Vi dukar, serverar och städar. Barnen serveras korv med bröd, saft och valfri glass och alla föräldrar bjuds på kaffe. Läs mer HÄR

Aufguss

AUFGUSS - NÅGOT FÖR DIG?

INSTÄLLD AUFGUSS 2/3

Aufguss är en Österrikisk -Tysk bastukultur som letat sig in i Sverige i början på 2000-talet. Mörbybadet erbjuder Aufguss i damernas bastu. (Enbart för damer)

Bastuvärden välkomnar deltagarna i bastun. Bastuvärden viftar in frisk luft i bastun. Eteriska oljor blandas i en stäva vatten. Ett antal skopor vatten hälls sedan över de heta bastustenarna. Det bildas ett ångmoln som stiger upp mot taket. Med en speciell viftteknik med handduk eller stor solfjäder skapar bastuvärden angenäma vindar och dofter i bastun. En aufgussittning varar cirka 15 minuter. Alla sittningar sker till avkopplande musik och så några kloka ord. Deltagarna är tysta för bästa lugn, harmoni och total avkoppling. Måndagar 13.00-13.20

Kostnad 25:- Max 10 deltagare