Vasabadet

Babysim, simskola & vattenträning i Danderyd

Vasabadet är vår annexanläggning i Danderyd som bjuder in till en lugn miljö med små grupper. Här erbjuder vi aktiviteter i vattnet för alla åldrar, från babysim och simskola till vattenträning och privata simlektioner. Gemensamt för våra aktiviteter är hög kvalitet och rörelseglädje!

Vasabadet är ett mindre bassängbad med måtten 12,5 x 6 meter och minst 28 grader i vattnet. Den lilla anläggningen ger en utmärkt start för stora och små att ta sina första simtag och utveckla sin simning. Här får man öva sin simteknik i en miljö där de yttre störningarna är minimala och träna i grupper där man blir sedd och uppmuntrad.

Aktuellt

  • Extra tider för privatlektioner i december öppna för bokning.

  • Nya kursstarter i januari, vecka 2. Simskola, Babysim & Minisim 1-2år samt 2-3år.

Vattenträning

Vill du förbättra din kondition, bli starkare eller öka din förbränning? På Vasabadet erbjuder vi vattenträning i små grupper i lugn miljö.

AQUA-HIIT Högintensivt pass
AQUA-Circle Kondition & Styrka
AQUA-Sport Kondition & Styrka


Gemensamt för alla kurser är hög kvalitet och rörelseglädje!

Simskola

Att lära sig simma är en viktig milstolpe i livet. Att kunna simma är en härlig känsla, att kunna ta sig fram i vattnet, leka eller simma, utan att vara rädd.

Med vattenvana och vattenglädje är det lättare att lära sig simma, därför är det ett viktigt inslag i våra kurser - att ha kul och känna trygghet.

Vi erbjuder kurser från nybörjare utan förkunskaper till fortsättningskurser. Läs mer här.

Babysim

Babysim är en mysig aktivitet som du gör tillsammans med ditt barn. De flesta barn älskar att vara i vatten och målet med kurserna är barnet ska få uppleva vattenglädje.

Båda föräldrarna är välkomna att simma med barnet. Våra instruktörer har lång erfarenhet av barnsim och vi har genomtänkta kursupplägg. För oss är det viktigt att det ska bli en bra start för dig och ditt barn när ni börjar bada.

Öppet bad

Nu kan du även boka öppet bad i vår varma bassäng - Vuxen eller Vuxen med barn.

Privatlektion

För att boka privat simlektion eller privat simskola på Vasabadet, hör av dig till Andreas Berggren som är ansvarig för vår verksamhet.

Ett bra alternativ även för vuxna och personer som har rädsla för vatten.

Epost: Andreas.Berggren@befair.se

Badkalas & Fest

Vasabadet kan också hyras för fester, barnkalas och andra mindre arrangemang. Kontakta receptionen i Mörbybadet för att få veta mer.

Hitta hit

För dig som åker kollektivt är det enkelt att åka med Roslagsbanan till Vendevägen eller buss 606 till Vasaskolan.